Skip to main content

SMARTSCHOOL VOOR OUDERS

Smartschool is het online leerplatform voor onze leerlingen. Taken, schoolagenda, resultaten van toetsen, berichten, ... dat alles en nog veel meer verloopt via Smartschool. Ook ouders krijgen toegang tot Smartschool via een eigen co-account.

Berichten

Volg alle berichtgeving vanuit de school.

Skore

Blijf op de hoogte van de studieresultaten van je kind.

Schoolagenda

Volg de planning van taken en toetsen van je kind op.

Afwezigheden

Bekijk de afwezigheden van je kind op school.

HOE HET WERKT

Als ouder heb je een co-account gekoppeld aan het Smartschoolaccount van je kind - doorgaans is dat voornaam.naam, dus bijvoorbeeld: dorien.peeters. Je meldt je aan met die gebruikersnaam maar met je eigen wachtwoord. Je krijgt er precies dezelfde informatie te zien als je kind, maar het berichtenverkeer is wel strikt gescheiden.

Je kan Smartschool raadplegen via een browser op je computer. Dan surf je naar https://gomalle.smartschool.be. Maar je kan eveneens de Smartschool app installeren op je smartphone. Die app kan je vinden in de Google Play Store of de App Store van Apple.

Ben je je wachtwoord vergeten? Vul dan de gebruikersnaam in op de aanmeldpagina van Smartschool en klik op “Wachtwoord vergeten?”. Je krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd via e-mail. De eerste keer je co-account activeren doe je op dezelfde manier.

Smartschool heeft een zeer uitgebreide handleiding. Die kan je raadplegen door bovenaan rechts op “Handleiding” te klikken wanneer je bent aangemeld . Zit je toch nog met vragen, stuur dan een mailtje naar secretariaat@gomalle.net.

Een ouder van een leerling aan Atheneum Malle