Skip to main content

3de graad BSO

7de specialisatiejaar
Interieurinrichting

Precisiewerk

Met krachtige machines toch milimeterwerk leveren: da's niet enkel ambacht, da's een kunst!

Topjob

"Op mijn stagebedrijf mag ik na mijn studie komen werken als ik dat wil. Daar zien ze natuurlijk ook wat ik in mijn mars heb."

Eigen-handig

Niks zo motiverend als je eigen keuken in elkaar zetten. Met je eigen handen je eigen ideeën uitwerken. Daar doen we het voor!

In het zevende jaar van onze houtafdeling specialiseer je je in alles wat met houtbewerking in een interieurinrichting te maken heeft: ingemaakte kasten, keukens, badkamers, slaapkamers, dressings, enz. Daarbij werken we in ons eigen houtatelier, maar net zo goed op verplaatsing.

Met je klasgenoten werk je samen aan één groot project voor je geïntegreerde proef.

 • Aan het werk

  Je komt als vakman terecht in meubelfabrieken, in de woningbouw, in contructiebedrijven of in ondernemingen die handel drijven in hout of houtbewerkingsmachines.

 • Je eigen baas

  De lessen Ondernemerschap & Ondernemingszin geven je een stevige basis in bedrijfskunde zodat je later makkelijker je eigen zaak kan starten.

 • Veiligheid

  Werken met grote houtbewerkingsmachines houdt gevaren in. Daarom zetten we veiligheid in alle onderdelen van de opleiding steeds op de eerste plaats.

 • Samen op reis

  Tijdens de lessen PAV organiseer je met je klas je eigen GWP-reis helemaal zelf. De laatste keer trok het 7de jaar naar het zonnige Kroatië.

GWP7 in Kroatië

De leerlingen van het 7de jaar organiseerden hun eigen GWP-reis naar het zonnige Kroatië en ontdekten daar een prachtig stukje van een heel ander soort Europa.

2 tot 7 mei 2022

De trap van 7 INT

De leerlingen van 7 INT werkten een prachtige trap af in een woonhuis. De leerlingen kunnen fier zijn op hun gepresteerde werk.

26 april 2024

Vak

Lesuren per week

Levensbeschouwing

1

Interlevensbeschouwelijke dialoog

1

Lichamelijke opvoeding

2

Project algemene vakken

6

Engels

2

Theorie hout

6

Praktijk hout

6

Stage

8